Κλείνει ο κύκλος Αμπάρη

O Γιώργος Αμπάρης κλείνει την καριέρα την καριέρα του στον Ηρακλή. O Γιώργος Αμπάρης κλείνει την καριέρα την καριέρα του στον Ηρακλή.

Ο Γιώργος Αμπάρης είναι στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τον Ηρακλή και κλείνει ο κύκλος του στην ομάδα που έκανε σημαντική καριέρα από το 2001 μέχρι το 2007.

Η εφιαλτική βραδιά του Γιώργου Αμπάρη στις 30 Οκτωβρίου 2018 στην ήττα από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος με 6-1 σήμανε ουσιαστικά το τέλος της καριέρας του στον Ηρακλή με έναν τρόπου που δεν του αξίζει για όλα όσα έδωσε στις καλές μέρες του από το 2001 μέχρι το 2007 που έφυγε για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 36χρονος τερματοφύλακας έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του εκείνη την ημέρα και γνώριζε από τότε πως κλείνει ο κύκλος του. 

Πλέον απομένουν τα τυπικά ώστε να λυθεί η συνεργασία και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πιθανότατα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και σε ομάδα κοντά στην Θεσσαλονίκη. Ο Αμπάρης είχε επιστρέψει στην ομάδα του Ηρακλή το 2017 από το Παραλίμνι, όταν ο «γηραιός» βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία, αλλά αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς πρωταθλήματος. Αυτή τη σεζόν έκανε συμμετοχή μόνο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep