«Θα παίξουμε αύριο»

Για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου. Για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου, μίλησε μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ λόγω του προβλήματος με τα φώτα. 

Την σιγουριά πως η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με την ΑΕΛ θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (20/12 - 19:30) ώστε να έχει βγει η λίστα με τους «16» του θεσμού το βράδυ εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου, στην κάμερα της ΕΡΤ3. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Πέρασε μισή ώρα, δεν αποκαταστάθηκε η βλάβη και μας ενημέρωσε ο παρατηρητής του αγώνα, ότι η βλάβη θα χρειαστεί πάνω από μια ώρα για να αποκατασταθεί. ειδοποιήθηκαν αρμοδίως ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος, κύριος Γαβρηιλίδης. Οι διαιτητές γνωρίζουν την διαδικασία, θα κλείσει το φύλλο αγώνα και ενημερωθήκαμε πως θα γίνει ο αγώνας την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο. άρα θα διανυκτερεύσουμε και σήμερα εδώ στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι η τύχη μας, ή όχι».  

Υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλη μέρα;

«Από όσο γνωρίζω όχι, επειδή σε επικοινωνία που κάναμε μάθαμε ότι επειδή η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι την Παρασκευή (21/12) το μεσημέρι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep