Ο χορός του Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Πόντου κάνει εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Πόντου κάνει εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε επίσημα την εκδήλωση του που θα γίνει στο Βελλίδειο το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018. 

Ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη Απόλλων Πόντου το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους έργο.   

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 

Ο Μ.Γ.Σ.Κ. «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» ήρθε από τις αλησμόνητες πατρίδες για να μείνει στη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού αποτελώντας παράλληλα ένα κοινωνικό κίνημα, του οποίου η αλληλεγγύη και η προσφορά ήταν και παραμένουν οι βασικοί του πυλώνες. Αντίστοιχα, η Ένωση Ποντίων είναι γνωστό πως με το πλούσιο έργο της έχει πετύχει εδώ και δεκαετίες ώστε να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά η ιστορία, η γλώσσα και το σύνολο των πολιτιστικών στοιχείων του Πόντου.

Σήμερα η οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση έχει οδηγήσει στον ξεριζωμό, εκατομμύρια οικογενειών. Ο σύλλογος μας, ταυτισμένος με την προσφυγιά αλλά και την προσφορά, μέσα από τον αθλητισμό και τις πολιτιστικές δράσεις και με νέο Διοικητικό Σχήμα, χαράζει ενωτική πορεία και σας καλεί να βρεθείτε κοντά του.  

Η μέρα αυτή, που ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό και ο ΑΠΟΛΛΩΝ τις ρίζες του, αποτελεί για εμάς «εφαλτήριο», σηματοδοτώντας παράλληλα την εκκίνηση επίτευξης των στόχων που έχουμε οραματιστεί σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Ραντεβού στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 29 Δεκεμβρίου 2018.  

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9.30 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ 2310-412230

 

 

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep