Το πανό της διακοπής

Ο διαιτητής Βλάχος διέκοψε το ματς για να κατέβει πανό με μήνυμα υπέρ Κωστόπουλου και Γρηγορόπουλου Ο διαιτητής Βλάχος διέκοψε το ματς για να κατέβει πανό με μήνυμα υπέρ Κωστόπουλου και Γρηγορόπουλου

Ένα πανό με μήνυμα υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου και του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη Αγυιά οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα Παναχαϊκή - Απόλλωνα Πόντου.

Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου λόγω ενός πανό που κρέμασαν οι οργανωμένοι της ομάδας της Πάτρας με μήνυμα υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου και του Αλέξη Γρηγορόπουλου (σ.σ. «Ζακ - Αλέξη έχουμε πόλεμο με τους κανίβαλους του κόσμου. Δέκα χρόνια μετά έχουμε την οργή»), καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης Βλάχος ζήτησε να κατέβει.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να ρωτάνε για ζητήματα που αφορούν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα...

«Γίνονται πάρα πολλά πράγματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα εκ των οποίων δεν ρωτάτε τίποτα. Στη θέση σας θα ρωτούσα για περισσότερα ποδοσφαιρικά ζητήματα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Παναχαϊκής.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναρωτήθηκε για το πώς πέρασε το πανό στο γήπεδο, ενώ παραδέχτηκε ότι η διακοπή βοήθησε την ομάδα του. «Αυτό που πρέπει να δούμε είναι πώς πέρασε το πανό στο γήπεδο. Έχω άποψη για το θέμα. Θεωρώ ότι η διακοπή ήταν εις βάρος της Παναχαϊκής κι όχι ημών», είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου.

Last modified onΔευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 02:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep