Ξέρει το γήπεδο... ο βοηθός

Ο Θεοδόσης Φαλτάκας έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στα Τρίκαλα. Ο Θεοδόσης Φαλτάκας έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στα Τρίκαλα.

Ο επόπτης της αναμέτρησης Τρίκαλα - ΑΟΧ Κισσαμικός έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με τον ΑΟ Τρίκαλα από το 2003 μέχρι το 2007. 

Ο ορισμός του Θεοδόση Φαλτάκα στην αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό έφερε τους ανθρώπους της θεσσαλικής ομάδας μπροστά σε ένα γνωστό πρόσωπο και έψαχναν να βρουν την σύνδεση που έφερνε αυτονόητα το επώνυμο του. Ο βοηθός διαιτητή λοιπόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΟ Τρίκαλα από το 2003 μέχρι το 2007 τα χρόνια που η ομάδα έπαιζε στα πρωταθλήματα της Γ' και Δ' Εθνικής.

Δεν είχε βέβαια πολλές συμμετοχές σε αυτό το διάστημα και αγωνίστηκε σε 42 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ. Στη συνέχεια τον κέρδισε η διαιτησία και έγινε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Γρεβενών και αναδείχθηκε από τις τοπικές κατηγορίες με αποτέλεσμα να πάρει θέση βοηθού στις λίστες της Football League.  

Μάλιστα οι άνθρωποι των Τρικάλων τον είδαν για πρώτη φορά την περσινή σεζόν, όταν ήταν πάλι βοηθός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στην αναμέτρηση Δήμητρα - Αμπελώνας. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep