3.003 χιλιόμετρα μακριά

Ο Μπάμπης Φανιάδης έκανε τόσα χιλιόμετρα για να δει και την αγαπημένη του ομάδα. Ο Μπάμπης Φανιάδης έκανε τόσα χιλιόμετρα για να δει και την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Μπάμπης Φανιάδης κατοικεί 3.003 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η αγάπη του για τον Απόλλωνα Πόντου τον φέρνει στην χώρα μας για να παρακολουθήσει την ομάδα της Καλαμαριάς. 

Η φυσική παρουσία του Μπάμπη Φανιάδη βρίσκεται στην Στοκχόλμη, αλλά το μυαλό και η καρδιά του χτυπούν για την πατρίδα του, την Θεσσαλονίκη και την ομάδα του που είναι ο Απόλλων Πόντου. Όσο συχνά μπορεί ταξιδεύει στην Ελλάδα για να δει τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά την ομάδα του και αυτό έγινε και την Κυριακή, όταν και βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον ΑΟ Τρίκαλα και φυσικά χάρηκε για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλογικά τα χιλιόμετρα από την Στοκχόλμη είναι πολύ λίγα για να βρεθεί και την ερχόμενη Κυριακή στον Βόλο, όπου αγωνίζεται ο Απόλλων Πόντου και να προλάβει να δει δύο αναμετρήσεις της ομάδας του πριν πάρει πάλι τον δρόμο της επιστροφής για την Σουηδία.

ΠΗΓΗ: METROSPORT 

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep