Logo
Print this page

«Nuestra Era», η εποχή της Παναχαϊκής

Το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «Nortenos Patras» κυκλοφορεί στο ματς με τη Σπάρτη.

Μια ιδιαίτερη προσπάθεια κάνουν οι φίλοι της Παναχαϊκής και μέλη του συνδέσμου «Nortenos Patras», καθώς εκδίδουν ένα περιοδικό, το «Nuestra Era», το οποίο ενημερώνει για όλα τα θέματα της ομάδας. Το δεύτερο τεύχος θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους των Αχαιών στο παιχνίδι της Δευτέρας (05/11, 15:00) με την Σπάρτη στην Αγυιά.

Η ιδέα υπήρχε εδώ και χρόνια, αλλά ξεκίνησε να υλοποιείται τον περασμένο Μάρτιο. Στην προσπάθεια συμμετέχουν, από την αρχή μέχρι κα το τύπωμα, μέλη του συνδέσμου. Το περιοδικό δεν έχει χορηγούς ή σπόνσορες, με τα έξοδα να καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τους «Nortenos Patras»

Η θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνει συνεντεύξεις από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ιστορίες από το γήπεδο και αρθρογραφία για κερκίδες και ομάδες από το εξωτερικό. Κάθε τεύχος περιλαμβάνει δώρο αφίσα και ειδικά στο δεύτερο τεύχος ένα special δώρο.

Η τιμή είναι στα 4 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το περιοδικό έξω από το γήπεδο τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων αλλά και σε 11 σημεία πώλησης στην Πάτρα. Για όσους μένουν εκτός Αχαΐας, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής.

 nuestra1

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr