Logo
Print this page

Η εξομολόγηση Ρόβα

Ο Χρήστος Ρόβας μίλησε για την ιστορία της φωτογραφίας με τον Σίλβα Κλέιτον το 2009. Ο Χρήστος Ρόβας μίλησε για την ιστορία της φωτογραφίας με τον Σίλβα Κλέιτον το 2009.

Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία του Χρήστου Ρόβα με τον Σίλβα Κλέιτον το 2009. 

Ο Χρήστος Ρόβας το 2009 βρισκόταν στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και όπως συνηθίζεται σε κάθε αναμέτρηση της πρώτης ομάδας οι «μικροί» βρίσκονται πίσω από τις εστίες για να μαζεύουν τις μπάλες. Στις 12 Απριλίου 2009, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στις Σέρρες για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» και ο Χρήστος Ρόβας είχε την ευκαιρία του να βγάλει μια φωτογραφία με τον Σίλβα Κλέιτον που θαύμαζε ως ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του το ζήτησε και ο ίδιος όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, αλλά του είπε να βγάλουν όσες φωτογραφίες θέλει. Εννέα χρόνια αργότερα έβγαλαν μια παρόμοια φωτογραφία στα αποδυτήρια του Ηρακλή, πλέον ως συμπαίκτες και ο Χρήστος Ρόβας μίλησε για αυτό στο novasport.gr. Οι δηλώσεις του: 

«Ο Κλέιτον όταν του ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφία έπαθε πλάκα. Και μου λέει, έλα αμέσως να βγάλουμε μία ακόμη για να τις έχεις μαζί. Είναι μεγάλη η χαρά μου. Είναι σπουδαίο πράγμα να έχεις συμπαίκτη έναν παίκτη που είχες πρότυπο. Είναι χαμογελαστός, είναι ευδιάθετος, μιλάει με όλους, είναι ένα παιδί που σου δίνει την εντύπωση ότι είναι χρόνια στα αποδυτήρια. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε, ανυπομονώ για τις πάσες του, έχει τόσο ταλέντο»

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr