Logo
Print this page

Φιλικό για τους πληγέντες

Την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με επίλεκτους από την Super League και την Football League θα εξετάσει η ΕΠΟ για την πρώτη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με επίλεκτους από την Super League και την Football League θα εξετάσει η ΕΠΟ για την πρώτη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ενίσχυση 50.000 € για την βοήθεια προς του ανθρώπους που καταστράφηκαν από τις φονικές πυρκαγιές και παράλληλα ψάχνει ημερομηνίες για φιλικό με επίλεκτους από τις δύο επαγγελματικές κατηγορίες. 

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε κατά την έναρξη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/7) στα γραφεία της ομοσπονδίας. Εκεί, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε στον πρόλογο του:  

«Η χώρα και η κοινωνία έχουν συγκλονιστεί από αυτή την τραγωδία, η Ε.Π.Ο. και το ποδόσφαιρο δεν μπορούν να μείνουν απαθείς. Κάνω έκκληση στη Super League, τη Football League και τις ΕΠΣ να συμβάλουν στην υποστήριξη των πληγέντων με συλλογή χρημάτων και υλικού. Είμαστε αλληλέγγυοι, σκεφτόμαστε την επόμενη ημέρα των ανθρώπων αυτών. Εισηγούμαι η Ομοσπονδία να συνεισφέρει στη συνολική προσπάθεια στήριξης τους με ένα ποσό που θα καταβληθεί άμεσα σε όποιον φορέα οριστεί από το Κράτος». 

Το ποσό που αποφάσισαν φτάνει τις 50.000 €, ενώ επίσης θα διερευνηθεί η δυνατότητα διεξαγωγής φιλικού αγώνα στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στο UEFA Nations League, με συμμετοχή επίλεκτων παικτών από όλες τις ομάδες της Super League και της Football League και τα έσοδα να διατεθούν στις πληγείσες οικογένειες.

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr