Logo
Print this page

«Κινέζος» ο Ταλέντο!

Ο Αλεχάντρε Ταλέντο θα συνεχίσει την καριέρα του με τη Lee Man στην πρώτη κατηγορία του Χονγκ Κονγκ Ο Αλεχάντρε Ταλέντο θα συνεχίσει την καριέρα του με τη Lee Man στην πρώτη κατηγορία του Χονγκ Κονγκ

Στην Πρέμιερ Λιγκ του Χονγκ Κονγκ θα αγωνίζεται πλέον ο Αλεχάντρε Ταλέντο, ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Καλλιθέα αναζήτησε την τύχη του σε άλλη ήπειρο.

Η Lee Man είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλεχάντρε Ταλέντο, όπως σας είχε ενημερώσει το FL News. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Καλλιθέα και στη Football League, πλέον θα δείξει το ταλέντο του στην πρώτη κατηγορία του Χονγκ Κονγκ. Η ομάδα της Lee Man τον παρουσίασε μέσω των επίσημων σελίδων της σε Facebook και Instagram.

Ο Ταλέντο θα ξεκινήσει της υποχρεώσεις του από τον Σεπτέμβριο, όταν και αρχίζει το πρωτάθλημα, με στόχο να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πάρει μια καλύτερη θέση από την 8η που πήρε την τελευταία σεζόν ανάμεσα στις δέκα που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία.

liman

Το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία ανέφερε: «Ο Ταλέντο είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.80μ. και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μεγάλη εμπειρία. Αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την Καλλιθέα και στην πατρίδα του, τη Βραζιλία με Bonsucesso. Πρόκειται για δυνατό και ευέλικτο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες με τη δύναμή του. Ο υψηλός του σωματότυπος θα τον κάνει να ξεχωρίζει στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. Οι οπαδοί είναι περήφανοι»!

[googlead][/googlead] 

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούλιος 2018 11:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr