Φιλικό 100 χρόνων

Οι παλαίμαχοι της Δόξας Δράμας έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια της Δόξας. Οι παλαίμαχοι της Δόξας Δράμας έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια της Δόξας.

Οι παλαίμαχοι της Δόξας Δράμας συναντήθηκαν με τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια της ιστορίας των «μαυραετών».

Φιλικό παιχνίδι για την συμπλήρωση 100 χρόνων της Δόξας Δράμας μεταξύ των παλαιμάχων της με τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (2/7) στο γήπεδο της Δόξας. Το σκορ για την ιστορία ήταν 4-2 υπέρ των βετεράνων της Θεσσαλονίκης. Τα γκολ των παλαιμάχων της Δόξας Δράμας σημείωσαν ο Βασίλης Μουρατιδης και ο Χρήστος Κιοσσες.

Σε αυτή την αναμέτρηση συναντήθηκαν πολλές γενιές ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει σημαντικές σελίδες της ιστοριας της Δοξα Δράμας και ξύπνησαν πολλές αναμνήσεις. Οι παλαίμαχοι της Δόξας Δράμας τίμησαν απο την πλευρά τους τον προεδρο των βετεράνων της Θεσσαλονίκης Κώστα Ορφανό, τον Βασίλη Ταυλαρίδη και την κυρία Πέτρου δισέγγονη του αείμνηστου Δουμπέα που χαρισε όλο αυτο το οικόπεδο για να γίνει το γήπεδο της σημερινής Δόξας Δράμας. 

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep