Logo
Print this page

Αμαρτίες από το παρελθόν

Ψηλά στην λίστα των μεγάλων οφειλών προς το Δημόσιο βρίσκονται αθλητικά σωματεία και ΠΑΕ. Ψηλά στην λίστα των μεγάλων οφειλών προς το Δημόσιο βρίσκονται αθλητικά σωματεία και ΠΑΕ.

Στην λίστα με τους μεγάλους οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου εμφανίστηκαν τα ονόμα του Ηρακλή, της ΑΕΚ και του Άρη που έχουν αλλάξει σελίδα και ΑΦΜ. 

Η λίστα των μεγάλων οφειλετών του Δημοσίου είναι μια συνήθεια της Πολιτείας για να φανερώνει πως περιμένει έσοδα που δεν έχουν εισπραχθεί. Ανάμεσα τους υπάρχουν πάντα κάποιες εταιρίες φαντάσματα, άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν και αυτό δείχνει πως αργεί ακόμη να έρθει ο ρεαλισμός στους υπολογισμούς της επόμενης ημέρας. 

Αυτή τη φορά ανάμεσα στις περιπτώσεις που βρέθηκαν στην κορυφή της συζήτησης ήταν και χρέη από το χώρο του Αθλητισμού. Ο Γυμναστικό Σύλλογος Ηρακλής είναι στην κορυφή με 422 εκατ. ευρώ, ενώ ακολουθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ με 301 εκατ. ευρώ. Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης είναι στα 40 εκατ. ευρώ, ενώ η ΚΑΕ Άρης στα 27 εκατ. ευρώ και η ΠΑΕ Άρης στα 17 εκατ. ευρώ. 

 [googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούλιος 2018 17:03
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr