Δεν θα δει τους Θρύλους

Δεν θα μεταβεί στην Πάτρα ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για το παιχνίδι της Ελλάδας του 2004 με τους παλαίμαχους της Ισπανία. Δεν θα μεταβεί στην Πάτρα ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για το παιχνίδι της Ελλάδας του 2004 με τους παλαίμαχους της Ισπανία.

Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν θα μεταβεί στην Πάτρα το Σάββατο (9/6) για να δει την αναμέτρηση των θρύλων της Εθνική Ελλάδος του 2004 με εκείνους της Ισπανίας.

Η διοργάνωση της αναμέτρησης της ομάδας του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Ισπανία θα διεξαχθεί στην Πάτρα το Σάββατο (9/6) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα έχει χαρακτήρα γιορτής και αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος φυσικά θα έδινε και ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας της Παναχαϊκής για την αναδιάρθρωση, αλλά τελικά κάποια άλλη υποχρέωση που έχει στην Μεσσηνία δεν θα τον αφήσει να παραστεί και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

[googlead][/googlead]  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep