Μετά την Δόξα... Αφρική

Ο Άγγελος Διγκόζης σκέφτεται το επόμενο προπονητικό του βήμα στην Δυτική Αφρική. Ο Άγγελος Διγκόζης σκέφτεται το επόμενο προπονητικό του βήμα στην Δυτική Αφρική.

Ο Άγγελος Διγκόζης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει ομάδα στην Αφρική.

[googlead][/googlead]

Από την AS Dragons του Μπενίν έχει πρόταση ο Άγγελος Διγκόζης, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5. Ο Έλληνας τεχνικός στα 45 του χρόνια σκέφτεται να αλλάξει εντελώς «κλίμα» και να μετακομίσει στην Δυτική Αφρική. Τόνισε πως οι συζητήσεις είναι εντελώς προχωρημένες, του έχουν σταλεί τα συμβόλαια και μένει να κάνει το ταξίδι εκεί ώστε να διαπιστώσει τις συνθήκες που υπάρχουν και να βάλει την υπογραφή του σε μια εντελώς δελεαστική πρόταση και φυσικά σε μια ομάδα που έχει ήδη 12 πρωταθλήματα.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη:
«Το σκέφτομαι. Είναι μια μεγάλη απόφαση. Είναι Δυτική Αφρική στο Μπενίν σε μια ομάδα ιστορική με 12 πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι στείλανε τα συμβόλαια. Υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και απομένει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να κάνω ένα ταξίδι εκεί και εφόσον ικανοποιηθώ από την όλη κατάσταση εκεί, τότε θα συμφωνήσουμε. Είναι μια μεγάλη απόφαση και τα χρήματα είναι ικανοποιητικά αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Σκέφτομαι ότι θα κάνω μια νέα προσπάθεια και θα γνωρίσω κάτι διαφορετικό. Οι οικονομικές απολαβές είναι αρκετά καλές και το σκέφτομαι. Είμαι θετικός στο να πάω εκεί. Δεν υπάρχει εγκληματικότητα, το έχω ψάξει. Υπάρχουν πολλοί πλούσιοι, αλλά και πολλοί φτωχοί. Θα πάω από κοντά και θα δούμε».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep