Με σφραγίδα Εργοτέλη

Με τα... χρώματα του Εργοτέλη κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου ο Νίκος Τζώρτζογλου. Με τα... χρώματα του Εργοτέλη κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Υποψήφιοι με την εξουσιοδότηση του Γυμναστικού Συλλόγου Εργοτέλη κατέβηκαν στις εκλογές για την ΕΠΣ Ηρακλείου οι Τζώρτζογλου – Βοζικάκης.

[googlead][/googlead]

Άμεση εμπλοκή του Εργοτέλη στις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου και της γενικής «ισορροπίας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με εξουσιοδότηση του Γυμναστικού Συλλόγου Εργοτέλη, δηλαδή του Ερασιτέχνη θέτουν τις υποψηφιότητες τους για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 27 Μαίου, ο Νίκος Τζώρτζογλου και ο Γιώργος Βοζικάκης.

Τα δύο στελέχη του ποδοσφαίρου της Κρήτης μίλησαν για σύνθεση πρωταθλητών στο ψηφοδέλτιο τους, αφού έχουν στελέχη που κέρδισαν ανόδους, ή έκλεισαν με απόλυτη επιτυχία τη χρονιά.
Μάλιστα προδίκασαν την άνοδο του Ηροδότου στην Football League: «Σε μια πλούσια αγωνιστική περίοδο που έρχεται, με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, τον Εργοτέλη και το Ηρόδοτο στο δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Άνθρωποι με γνώση, άποψη και αναγνωρισμένη προσφορά, είναι απαραίτητοι για να υπηρετήσουν την ουσία, απ’ όποια παράταξη κι αν προέρχονται».

Αναλυτικά, τα κατορθώματα από τα στελέχη τους...
«Οι νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό μας είναι ή πρωταθλητές ή κερδίζουν ανόδους! Ο Στεφανουδάκης με τον ΟΦΗ ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Ο Θεόφιλος στο νήμα για τη Β΄εθνική με τον Ηρόδοτο. Ο Δημήτρης Χρονάκης ανέβηκε από την Α2 στην Α1 με την Τριτωνία, ενώ το ίδιο διεκδικεί με την Αγία Βαρβάρα αυτό το Σάββατο και ο Βαγγέλης Πετούσης. Ο Στέλιος είναι πρωταθλητής, αφού ανέβηκε και παίζει στην Α2 με τον Ηρακλή Νιπιδιτού, αλλά είναι και τώρα πρωταθλητής με τον ΟΦΗ, ως στενός συνεργάτης… του Αντώνη Καράτζη».

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 13:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep