Δούμτσιος έτοιμος για... ρινγκ! (video)

Η βιαιοπραγία τού Κώστα Δούμτσιου που έμεινε ατιμώρητη από τον διαιτητή Βαγγέλη Κιοτζένη

[googlead][/googlead]

Μπέρδεψε τα αθλήματα ο Κώστας Δούμτσιος στο ματς Πανσερραϊκός - Αιγινιακός... Ο 20χρονος παίκτης των «λιονταριών» αντέδρασε με μία ενέργεια βγαλμένη από... ρινγκ σε ένα φάουλ του Ιβάν Πέριτς.

Οπως φάνηκε στην τηλεοπτική μετάδοση και στα κατατοπιστικά ριπλέι της ΕΡΤ3 η σκηνή εκτυλίχθηκε ως εξής: ο Σέρβος χάνοντας την μπάλα έπιασε με τα χέρια τον Δούμτσιο για να σταματήσει την επίθεση των γηπεδούχων. Με το κράτημα οι δύο παίκτες έπεσαν στο χορτάρι. Ο Δούμτσιος αντέδρασε αρχικά με κεφαλοκλείδωμα κατά την πτώση τους, αλλά στη συνέχεια το προχώρησε και ξέφυγε. Εριξε το βάρος του κορμιού του και πίεσε με τα δύο χέρια το κεφάλι του Πέριτς στο χορτάρι.

Ενέργεια απαράδεκτη που έπρεπε να επισύρει την απευθείας κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία. Παρ' όλα αυτά η αντίδραση του Δούμτσιου διέλαθε της προσοχής τού Βαγγέλη Κιοτζένη, γιατί δεν νοείται να είδε μία τέτοια ενέργεια βγαλμένη από το... κατς και να μην τον απέβαλε. Αντίθετα σωστά ο ρέφερι από την Ξάνθη έδειξε κίτρινη στον Πέριτς για το φάουλ με πρόθεση που έκανε στο ξεκίνημα της φάσης (αν και αυτό ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτό που ακολούθησε).

Βέβαια, με βάση το βίντεο του αγώνα μπορεί να επέμβει και αυτεπάγγελτα ο αθλητικός εισαγγελάς για την αντιαθλητική ενέργεια τού Δούμτσιου. Μία ενέργεια που μπορεί να σχετίζεται και με την πίεση που αισθάνονται οι παίκτες τού Πανσερραϊκού, ωστόσο δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Media

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep