«Δεν θα μου κάνεις μορφασμούς»

Σάκης Παπαβασιλείου και Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχαν έντονη αντιπαράθεση στην συνέντευξη Τύπου. Σάκης Παπαβασιλείου και Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχαν έντονη αντιπαράθεση στην συνέντευξη Τύπου.

Παπαβασιλείου και Οφρυδόπουλος είχαν διαφορετική άποψη στην συνέντευξη Τύπου για το ποιος πρωταγωνίστησε στο παιχνίδι Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας.

Διαφορετική οπτική για την αποτύπωση του αγώνα είχαν οι προπονητές της Παναχαϊκής και του Καραϊσκάκης Άρτας για το ποιος ήταν ο κυρίαρχος της μεταξύ τους αναμέτρησης και αν δεν υπήρχε ψυχραιμία από τους υπόλοιπους που βρέθηκαν στο χώρο θα είχε δημιουργηθεί μεγαλύτερο θέμα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άρτας έκανε πρώτος δηλώσεις και έδωσε την πάσα για διαφωνία με την ατάκα του: «Σήμερα όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είχε μόνο δύο, τρεις στιγμές και ευτύχησε να προηγηθεί και να κερδίσει».

Όταν ήρθε η σειρά του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν την άφησε αναπάντητη: «Η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχη του αγώνα και κέρδισε δίκαια, από νωρίς και εύκολα. Για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε μερίδιο ευθύνης εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, με τα όσα λέμε και κάνουμε».

Αμέσως επενέβη ο προπονητής του Καραϊσκάκης Άρτας για να «διορθώσει»: «Διαφωνώ κάθετα με τον Οφρυδόπουλο. Μόνο εμείς υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο. Σέβομαι την Παναχαϊκή και την ιστορία της, αλλά ήμασταν κυρίαρχοι (σε αρκετά έντονο ύψος)».

Μετά τοποθετήθηκαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και κατά την αποχώρηση τους από τον χώρο της συνέντευξης Τύπου οι δύο προπονητές δεν έδωσαν τα χέρια, ενώ όταν ο Σάκης Παπαβασιλείου πήγε προς την έξοδο φώναξε πάλι σε έντονο ύφος: «Οφρυδόπουλε εμένα δεν θα μου κάνεις μορφασμούς»!

Εκεί η λεκτική αντιπαράθεση έλαβε τέλος, με τον κεντρικό αμυντικό του Καραϊσκάκη Άρτας, Παντελή Θεολόγου, να συγκρατεί τον τεχνικό της Παναχαϊκής ώστε να μείνει στην αίθουσα και να κλείσει το επεισόδιο εκεί.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep