Το deja vu των αδερφών Μαχαίρα

Η ίδια αφιέρωση τού Δημήτρη Μαχαίρα, στο ίδιο γήπεδο, αλλά με διαφορετικό σήμα

[googlead][/googlead]

Ο Φανούρης ήταν εκεί και τον περίμενε… Και δεν εννοούμε τον Γουνδουλάκη. Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο όνομα να μην είναι συνηθισμένο, όμως φέτος στη Δράμα εμφανίστηκαν δύο.

Εκτός από τον πολύπειρο αρχηγό της Δόξας, το δρομολόγιο έκανε και ο Φανούρης Μαχαίρας, ο αδερφός του Δημήτρη, που τον ακολούθησε στη μακεδονική πόλη, όταν παραχωρήθηκε δανεικός από τον Λεβαδειακό.

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε αφιερώσει στον αδερφό του το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα των «Μαυραετών» στο 4-0 κατά του Εργοτέλη.

Την Κυριακή 15/4 είχαμε το deja vu. O Δημήτρης επέστρεψε στη Δράμα ως αντίπαλος έπειτα από τέσσερις μήνες. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο αδερφός του ο οποίος είχε παραμείνει στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους. Ετσι όταν στο 7’ ο Δημήτρης άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ (δεν πανηγύρισε σεβόμενος το σύντομο πέρασμά του από τους «Μαυραετούς») θυμάται ότι κάποιος στην εξέδρα τον περιμένει… Στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου βρισκόταν και τον Νοέμβριο.

Ο Δημήτρης με μία χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του τον δείχνει, του αφιερώνει το γκολ και τρέχει να τον αγκαλιάσει. Ο φωτογραφικός φακός αποθανατίζει την ίδια σχεδόν αγκαλιά από τα δύο αδέλφια, στο ίδιο γήπεδο και στο ίδιο σχεδόν σημείο. Μόλις πέντε μήνες μετά. Με τον Δημήτρη να φοράει φανέλα με τα ίδια χρώματα, αλλά με διαφορετικό σήμα...

 

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep