Βακουφτσής στα... Τρίκαλα

Ο Γιώργος Βακουφτσής κάνει τα βήματα προπονητικής του με τον ΑΣ Μετέωρα. Ο Γιώργος Βακουφτσής κάνει τα βήματα προπονητικής του με τον ΑΣ Μετέωρα.

Στους πάγκους έχει επιστρέψει ο Γιώργος Βακουφτσής, με την ομάδα του να είναι στην κορυφή της ΕΠΣ Τρικάλων.

[googlead][/googlead]

Με καταγωγή από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, ο Γιώργος Βακουφτσής επέστρεψε πάλι στα μέρη του για να κάνει την δεύτερη θητεία του ως προπονητής στον ΑΣ Μετέωρα. Η ομάδα του πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Τρικάλων και ο ίδιος θεωρεί σημαντικότερο από την άνοδο στην Γ' Εθνική την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον ΑΟ Τρικάλων να βάλει στο ρόστερ του παίκτες από την περιοχή.

«Το ποδόσφαιρο είναι η αγάπη μου και θέλω να συνεχισω να ασχολούμαι με αυτό. Είναι η ζωή μου. Το αν έχω τις ικανότητες προπονητικά θα δείξει», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του. Παράλληλα δεν θέλησε να διαλέξει ανάμεσα στην ιδιαίτερη πατρίδα του και το εξωτερικό που είχε σημαντική θητεία ως ποδοσφαιριστής. «Δεν θέλω να το ξεχωρίσω έτσι. Απλά θέλω να βρεθώ και σε υψηλό επίπεδο, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Το ξεχωρίζω όσον αφορά την ποδοσφαιρική ποιότητα και ξέρω ότι μέχρι εκεί υπάρχουν πολλά βήματα. Εγώ τώρα ξεκινάω...».

Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια του ΑΣ Μετέωρα σημειώθηκε ένα γκολ με ωραίο συνδυασμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ωραίο τελείωμα από τον Τάσο Μαρούδα, ο οποίος συνδυάζει τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία των Τρικάλων με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ έχει αγωνιστεί στην Football League με τον Αχαρναϊκό.

Media

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep