Οι «ρίζες» της Δόξας…

Την αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τον Παναιγιάλειο παρακολούθησαν οι απόγονοι του Κωνσταντίνου Δουμπέσα, εκ των ευεργετών του συλλόγου. 

[googlead][/googlead]

Οι «ρίζες» της Δόξας Δράμας φτάνουν μέχρι το μακρινό... 1918 και ο Κωνσταντίνος Δουμπέσας ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην… ανάπτυξη του συλλόγου. Μάλιστα την Κυριακή (07/01) στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο στο γήπεδο της Δράμας βρέθηκαν οι απόγονοι του εκ των ευεργετών των «Μαυραετών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από πλευράς Δόξας: «Στο γήπεδο της Δόξας βρέθηκαν την Κυριακή οι απόγονοι του Κωνσταντίνου Δουμπέσα, εκ των ευεργετών της ομάδας. Η δισέγγονη με το σύζυγο και τα παιδιά τους ταξίδεψαν από το Λονδίνο και ο πατέρας της – εγγονός του ευεργέτη της Δόξας τους συνόδευσε στο γήπεδο. 

Εκεί τους υποδέχθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας κ. Οταπασίδης, τους ξενάγησε στο μουσείο, πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και στη συνέχεια τους σύστησε στον πρόεδρο, Γιάννη Μπύρο και όλοι μαζί παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο».

[googlead][/googlead] 

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep