Άρης... κατά Ισλαμικού Κράτους

Σύνθημα σε τοίχο στην Συρία από οπαδό του Άρη που βρέθηκε στην Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των Κούρδων κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Σύνθημα σε τοίχο στην Συρία από οπαδό του Άρη που βρέθηκε στην Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των Κούρδων κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Οπαδός του Άρη ο πολεμιστής που βρέθηκε στην Συρία για να πολεμήσει κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

[googlead][/googlead]

Με συνθήματα στους τοίχους στην Ράκα της Συρίας «υπέγραψε» την οπαδική του ταυτότητα ο ‘Ελληνας εθελοντής που βρέθηκε εκεί για να πολεμήσει απέναντι στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Η πρώτη φωτογραφία είναι στο εσωτερικό ενός κτηρίου, όπου έχει μπει χ στην σημαία του Ισλαμικού Κράτους και δίπλα υπάρχει το σύνθημα «Θεός είναι μόνο ένας, ΑΡΗΣ 1914- Ράκκα Συρια 2017». Η δεύτερη είναι από έναν εξωτερικό τοίχο και αναφέρει «ΑΡΗΣ 1914 - Αρ Ράκκα Συρία 2017»

Τις φωτογραφίες έφερε στην επιφάνεια ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με ανάρτηση του στο facebook μαζί με ένα μήνυμα τόσο πολιτικό, όσο και οπαδικό.

«Από τη Ροζάβα μέχρι την Αθήνα...
Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών!
Στο πλευρό των Κούρδων,απέναντι στον Ισλαμοφασισμό!!
ΑΡΗΣ είσαι!!!
ΥΓ Ερε και να έπαιζε τέτοιο σκηνικό με οπαδό άλλης ομάδας-ειδικά των ντεμέκ μακεδονομάχων-θα είχε γίνει viral από τα Vice, Mice και το κακό συναπάντημα...».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep