«Μην ποντάρετε στα όνειρά μας»

Το πανό των οπαδών του ΟΦΗ που κρεμάστηκε στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" στην αναμέτρηση της κρητικής ομάδας με τον Άρη. Το πανό των οπαδών του ΟΦΗ που κρεμάστηκε στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" στην αναμέτρηση της κρητικής ομάδας με τον Άρη.

Ειρωνικό πανό για το στοίχημα που έχει εξελιχθεί σε πληγή για όλο το ποδόσφαιρο και όλες τις κατηγορίες κρέμασαν οπαδοί του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη.

[googlead][/googlead]

Τα τελευταία χρόνια η Football League έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα από όλα όσα έχουν να κάνουν με το στοίχημα και παρότι αφορούν όλες τις κατηγορίες και σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, η Β’ Εθνική δέχεται πολύ περισσότερη παραφιλολογία από όση της αναλογεί.

Το κλίμα των τελευταίων ημερών με την υπόθεση του παράνομου κυκλώματος που πιάστηκε στην Λάρισα και τις επίσημες δηλώσεις σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικές εκπομπές έχουν οξύνει το πρόβλημα και έτσι προέκυψε μια απρόσμενη παρέμβαση από ένα πανό οπαδών.

Την Κυριακή (17/12) στις εξέδρες του γηπέδου του Άρη κρεμάστηκε ένα πανό που ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει «ημίχρονα – τελικά».

Το κύριο μήνυμα, πάντως, έχει αποδέκτες όσους χαλάνε το ποδόσφαιρο και δηλητηριάζουν εκείνους που νιώθουν ακόμη κάτι για τις ομάδες τους και αυτό το άθλημα.

ΠΗΓΗ: http://www.prismanews.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep