Logo
Print this page

Κάτι παραπάνω από ένα "like"

Τι κρύβεται πίσω από το "like" του Κώστα Κατσουράνη στη μουντιαλική πρόκριση των Πορτογάλων.

[googlead][/googlead]

Μία πανηγυρική φωτογραφία που ανέβασε στο twitter o μέσος της Μπενφίκα Ράφαελ Σίλβα γράφοντας "συγχαρητήρια Πορτογαλία" (Parabens Portugal) απέσπασε και το "like" του Κώστα Κατσουράνη.

Είχε τους λόγους του άλλωστε ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής. Καταρχάς, ύστερα από τη νίκη επί των Ελβετών οι Πορτογάλοι εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλό τους και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Οπερ σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 δεν συγκαταλέγονται στους υποψήφιους αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ.

Κατ' επέκταση δεν πρόκειται να κοντραριστεί η "γαλανόλευκη" και με τον πρώην τεχνικό της Φερνάντο Σάντος ο οποίος μάλιστα έχει ιδιαίτερο "δέσιμο" με τον Κατσουράνη. Τέτοιο συναπάντημα, επομένως (με διακύβευμα πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο), δεν το ήθελε ο "Κατσούρ".

Πέραν αυτών ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής θήτευσε ως ποδοσφαιριστής στην Πορτογαλία και τρέφει συμπάθεια για τη συγκεκριμένη χώρα και σε εθνικό επίπεδο.

Κάπως έτσι, λοιπόν, εξηγείται το "like" στην ανάρτηση του Ράφαελ Σίλβα ο οποίος μάλιστα παίζει και στη γνώριμη για τον Κατσουράνη Μπενφίκα.

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr