Μαζί έφυγαν, μαζί τον "εκτέλεσαν"

Ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς (αριστερά) σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του Ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς (αριστερά) σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του

Το παιχνίδι της μοίρας με τους παίκτες των Τρικάλων Κρίστιαν Μίλιεβιτς, Γιώργο Μπουντόπουλο και τον Λεβαδειακό.

[googlead][/googlead]

Μπορεί τα γκολ να μην επιτεύχθηκαν σε επίσημο ματς, αλλά εντάσσονται σε ένα παιχνίδι της μοίρας. Γιατί οι Κρίστιαν Μίλιεβιτς και Γιώργος Μπουντόπουλος είχαν αποχωρήσει ταυτόχρονα από τον Λεβαδειακό και έμελλε κατά σύμπτωση να τον "εκτελέσουν" στο ίδιο φιλικό ως παίκτες πλέον των Τρικάλων (την Κυριακή 8/10)...

Ηταν 4 Ιουλίου 2014, όταν η ΠΑΕ της Βοιωτίας κοινοποίησε τα "διαζύγια" με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα δεν εξάντλησαν τα συμβόλαιά τους. "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Manuel Martinez Lara (Manolo), Christian Miljevic και Γιώργο Μπουντόπουλο. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

Επίσης, κατά σύμπτωση αμφότεροι προέρχονταν τότε από δανεισμό: ο Μίλιεβιτς είχε κλείσει το 2013-14 στον Πανηλειακό και ο Μπουντόπουλος στον ΑΟ Χανιά.

Συνολικά ο Μπουντόπουλος ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Λιβαδειά με 3 συμμετοχές στη Super League, 2 στη Football League και 2 στο κύπελλο, ενώ ο Ελληνοσέρβος Μίλιεβιτς - Σαχπεκίδης φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού σε 11 αγώνες της Super League και σε 5 κυπέλλου.

Σημειώνεται δε ότι στο φιλικό της Κυριακής (8/10) ο Μπουντόπουλος αντικατέστησε τον Μίλιεβιτς και πήρε τη... σκυτάλη στο σκοράρισμα.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΔευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep