Logo
Print this page

«Για Super League Αντωνίου, Σπανός»

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε προπονητές επιπέδου Super League τους Δημήτρη Σπανό, Σωτήρη Αντωνίου.

Με αφορμή τη συμφωνία του Άρη με τον Δημήτρη Σπανό ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον πρώην τεχνικό του Παναιγιάλειου, για τον οποίο υποστήριξε πως έχει την προοπτική να εργαστεί ακόμα και σε ομάδα Super League, ενώ το ίδιο σημείωσε και για τον Σωτήρη Αντωνίου του ΑΟ Τρίκαλα. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως αμφότεροι είναι «προπονητές που αν το περιβάλλον και ο ιδιοκτήτης δεν τους αφήσει να κάνουν την δουλειά τους, φεύγουν σε δύο λεπτά. Είναι άνθρωποι με αρχές».

Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Ο Άρης έκανε διάνα με την επιλογή του κ. Σπανού. Τον έκανα εγώ προπονητή στη Παναχαϊκή και τον έχω σαν παιδί μου. Αν δεν υπήρχε αυτή η δυστοκία λόγω του μεγέθους της Λάρισας και είχα γίνει αποδεκτός από το περιβάλλον της Λάρισας, προπονητής της ΑΕΛ θα ήταν ο Σπανός. Και πέρυσι που έφυγε ο Τσιώλης το πρώτο όνομα που σκέφτηκα ήταν ο Σπανός.

Δύο προπονητές έχουν προοπτική αυτή τη στιγμή για Super League, είναι ο Αντωνίου και ο Σπανός. Είναι εργασιομανείς και οι δύο, ηθικά στοιχεία και οι δύο, και το κυριότερο απ' όλα με άποψη και αξιοπρέπεια. Είναι προπονητές που αν το περιβάλλον και ο ιδιοκτήτης δεν τους αφήσει να κάνουν την δουλειά τους, φεύγουν σε δύο λεπτά. Είναι άνθρωποι με αρχές».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 14:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr