Με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» πήρε μέρος στο φιλικό με την ΕΑΡ.

Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησαν στο φιλικό των Παλαιμάχων του ΟΦΗ με την ΕΑΡ, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τα έσοδα να διατίθενται στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλβν Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλαχτίδα».

Οι βετεράνοι των «ασπρόμαυρων» πήραν τη νίκη με 4-3 για την ιστορία, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η συμμετοχή του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον προπονητή της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ να παίρνει τις οδηγίες από τον Μίλτο Ανδριανίδη. Ο έμπειρος τεχνικός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε με τις ενέργειες του ότι μπορεί να προκαλέσει… τρόμο με το αριστερό του πόδι, κάτι που κατάλαβε και ο Μακριδάκης, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου.

Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης τιμήθηκαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Στρατάκης και Παναγιώτης Θέμελης, ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Δουλουφάκης και ο παλιός γενικός αρχηγός, Κώστας Ρεπανάκης, ενώ τιμήθηκε και ο βετεράνος δημοσιογράφος, Σώτος Παιδάκης. Επίσης, ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» τίμησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Σήφη Κορωνάκη και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΕΑΡ, Σήφη Κορωνάκη.

πηγή φώτο: gentikoule

Last modified onΤρίτη, 23 Μάιος 2017 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep