Δίπλα – δίπλα Ρέλλας, Αθανασιάδης

Μαζί είδαν το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ο πρόεδρος του Αιγίου Αντώνης Ρέλλας, με τον πρώην πρόεδρο του Πιερικού, Παναγιώτη Αθανασιάδη

Στις εξέδρες του «Ιωάννης Παραλυκίδης» για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας του, απέναντι στον Αιγινιακό, βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αιγίου, όμως, δεν ήταν μόνος του. Δίπλα του βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού, Παναγιώτης Αθανασιάδης, αλλά και ο φίλος του Παναιγιάλειου και πρώην μέλος του Πιερικού (στην διοίκηση Αθανασιάδη), Βασίλης Τσακιρίδης, ο οποίος και στην συνέχεια παρέθεσε γεύμα στην αποστολή της ομάδας του Αιγίου.

Οι τρεις τους τα είπαν, τόσο για το παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Παναιγιάλειο, όσο και για τον Πιερικό. Μάλιστα, οι φήμες για το μέλλον της ομάδας της Κατερίνης, ολοένα και φουντώνουν. Και αυτό γιατί ο Αθανασιάδης δεν έχει κρύψει πως θα ενδιαφερόταν να δημιουργήσει εκ νέου έναν ισχυρό Πιερικό, ενώ  πολλά ακούγονται και για ενδεχόμενη ενασχόληση με την ομάδα και του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep