Από τον Κισσαμικό στο… Ironman 2017

Η πορεία του Κώστα Βαρουχάκη από το ποδόσφαιρο στο τρίαθλο

Ο Κώστας Βαρουχάκης συνέδεσε το όνομα του με τον Κισσαμικό, καθώς και με άλλες ομάδες της Κρήτης, όμως από την στιγμή που «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αποφάσισε να… τραβήξει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο και από το ποδόσφαιρο κατέληξε στο τρίαθλο, μέσου του συλλόγου «Άνεμου Χανίων».

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψε μέχρι την Νότιο Αφρική, για να λάβει μέρος στον αγώνα τριάθλου «South Africa Ironman», ο οποίος περιλαμβάνει 3,8 χλμ κολύμπι, 180 χλμ ποδήλατο και 42 χλμ μαραθώνιο! 

Ο ίδιος, μέσω επιστολής του προς την ιστοσελίδα «sadentprese.blogsport.gr», δεν παρέλειψε να εκφράσει τις προσωπικές του ευχαριστίες.

Αναλυτικά:

«Τελειώνοντας τον Αγώνα μου South Africa Ironman 2017, νιώθω την ανάγκη δημόσια να Ευχαριστήσω πάνω από όλα την Οικογένεια μου για την στήριξη της τους προπονητές μου Κρομμύδα Βασίλη, Φραγκιουδάκη Γιώργο τους Συναθλητές μου, της ομάδας τριάθλου Ανέμου, τον φυσικοθεραπευτή και φίλο Ειρηναίο Γαλανάκη και όλους εσάς που με της ευχές σας και τα καλά σας λόγια μου δώσατε δύναμη να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα! Ευχαριστώ από Καρδιάς».

Varouxakis1

Last modified onΠαρασκευή, 14 Απρίλιος 2017 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.