Μπάχαλο έξω από το γήπεδο

Μικρής έκτασης επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας. Μικρής έκτασης επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Καλλιθέας με τον Αχαρναϊκό σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδα νεαρών που δεν ήταν στο γήπεδο.

Μικρής έκτασης επεισόδια δημιουργήθηκαν έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό από ομάδα νεαρών που δεν φορούσαν διακριτικά καμίας ομάδας. Το FL News ήταν το μοναδικό Μέσο του διαδυκτίου που ήταν στον χώρο και κατέγραψε το γεγονός. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο «Ελ Πάσο» ακούστηκαν αρκετά κατά των ποδοσφαιριστών, αλλά και των επιλογών του Νίκου Κουρμπανά από οπαδούς. Αφού απομακρύνθηκαν, χωρίς σαφή αιτία, μια ομάδα νεαρών που δεν ήταν στις εξέδρες, ούτε φορούσαν διακριτικά, πέταξε πέτρες εκτός σταδίου και ακολούθησε η άμεση αντίδραση των ανθρώπων της Αστυνομίας, αλλά και ειδικής ομάδας αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας που ήταν στον χώρο χωρίς διακριτικά. 

Μετά τις πρώτες προσαγωγές υπήρξε αντίδραση με ρίψη καπνογόνου από την πλευρά των νεαρών και μέσα σε λίγα λεπτά η Αστυνομία είχε διαλύσει την μικρή ομάδα των νεαρών και επανήλθε η ηρεμία με αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα οι διαιτητές και το λεωφορείο με την αποστολή του Αχαρναϊκού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep