Το χρονικό της έντασης στο Μενίδι

Η αναμέτρηση Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά είχε τρίτο ημίχρονο με ένταση και επεισόδια.

Εδώ και πολύ καιρό το κλίμα στο Μενίδι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει τον Αχαρναϊκό κοντά στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα μερίδα οπαδών της ομάδας να διαμαρτύρεται συνεχώς. Αποκορύφωμα όλων η ήττα από τα Χανιά με 2-1 το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι μουρμούρες για την εικόνα της ομάδας άρχισαν μετά το δεύτερο γκολ του ΑΟΧ και κορυφώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης. Οι αποδοκιμασίες προς την διοίκηση του συλλόγου και κυρίως προς τον Κλήμη Κολιό ήταν εντονότατες, με βασικό επιχείρημα το γεγονός ότι οι «πράσινοι» αποδυναμώθηκαν πάρα πολύ και έχει πάρει την κατιούσα, χωρίς τελειωμό. Ο παράγοντας του Αχαρναϊκού τα άκουσε χοντρά και μάλιστα ακούστηκαν ατάκες περί παραίτησης και αποχώρησης του ιδίου και των μελών της διοίκησης, γεγονός που βάρυνε το κλίμα ακόμα περισσότερο.

Από τα πυρά των οπαδών δεν ξέφυγαν ούτε οι ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, ένας φίλαθλος άρχισε να φωνάζει, να χτυπάει την πόρτα εισόδου των αποδυτηρίων και να ζητάει με επίμονο τρόπο να συνομιλήσει με τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής άκουσε τις φωνές, βγήκε έξω και είχε μία ένθερμη συνομιλία με τον κόσμο. Δόθηκαν κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις και επέστρεψε, χωρίς να προκληθεί το παραμικρό.

Σε αντίθεση με τον Θανάση Παπατόλιο που βγήκε και αυτός από τα αποδυτήρια. Η συζήτηση με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή άναψε για τα καλά και λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με δύο οπαδούς, αλλά ευτυχώς μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι και απετράπησαν τα χειρότερα.

Το κλίμα στις τάξεις του Μενιδίου είναι βαρύ και πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις, λόγω και του σοβαρού λιποθυμικού επεισοδίου που είχε ο Κολιός, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep