«Είναι βαριά του ΟΦΗ η φανέλα»

Γιουχάρισμα από τους οπαδούς του ΟΦΗ μετά την ήττα από τον ΑΟ Τρίκαλα που αφήνει εκτός στόχων την ομάδα του Ηρακλείου.

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΑΟ Τρίκαλα και την ήττα των γηπεδούχων με 1-0 που τους αφήνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου αρκετούς μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Το παρατεταμένο «ου» έδωσε τη θέση του σε συνθήματα, έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα και, φυσικά, την αποχώρηση αρκετών φιλάθλων πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Οι τρεις βαθμοί ήταν το μόνο ζητούμενο για να μείνει η ομάδα του Ηρακλείου στο κυνήγι του θαύματος για την άνοδο και φυσικά έδειξε πως και οι ποδοσφαιριστές που το γνώριζαν αυτό κατέρρευσαν μετά το γκολ που δέχθηκαν. 

Οι πέντε διαδοχικές νίκες του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football League τον είχαν διατηρήσει σχετικά κοντά στον Απόλλωνα και την Λαμία που βρίσκονται στις θέσεις της ανόδου. Πλέον η διαφορά των 14 βαθμών από την κορυφή μετά την 21η αγωνιστική κάνουν πολύ δύσκολο το έργο του, αφού εκτός από το ότι θα πρέπει να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος, χρειάζεται και τουλάχιστον πέντε ήττες για τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά του.

Το ουσιαστικό στοιχείο που έχει κρατήσει μακριά από τις θέσεις της κορυφής τους «μελανόλευκους» είναι πως με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την 7η θέση της βαθμολογίας έχει καταφέρει να πάρει μόλις έναν βαθμό…

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 20:32

2 comments

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 17:27 Comment Link

    όντως είναι βαρειά η φανέλλα του ΟΦΗ,και από κακό υπολογισμό νομιζαν ότι και φέτος θα επαναληφθεί το περσινο της Γ Εθνικής που η μάδα από το -12 τερμάτισε τελικά πρώτη,αφού στον β γύρο ο Φωστήρας παρεπαιε,αλλά επειδή υπάρχουν΄φέτος στην Β Εθνική και άλλες βαριες και ασήκωτες φανελλες,(Απόλλων-Τρίκαλα-Αρης) και άλλες 5-6 υπολογίσιμες ομάδες κάπου η ομάδα της Κρήτης έχασε την μπάλλα,του χρόνου ας προγραμματισει μια ανταγωνιστική ομάδα συμφωνα με την ιστρορία και τους χιλιάδες φιλάθλους του ,και να μην ασχολειται αν ο Ντουρμισαει είναι Αλβανός η Ελληνας,να αποσύρει για λόγους ιστορικούς και αξιοπρέπειας την ένσταση,γιατί μια ενσταση με -15 βαθμούς διαφορά από την άνοδο μόνο γέλια προκαλεί,ας την κυνηγήσει την υπόθεση η άλλη βαρια φανέλλα,και να δούμε στο τέλος ποια απο ττις 2 φανέλλες θα ανέβει ,η πιο λάιτ της Λαμίας η η βαρειά του Αρη.

  • ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΥΛΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
    ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΥΛΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017 13:55 Comment Link

    ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΗΝ ΞΑΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΘΓΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΛΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep