15η ομάδα ο ΟΦΗ

Ο Κώστας Ηλιόπουλος διανύει την καλύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ο Κώστας Ηλιόπουλος διανύει την καλύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Ο Κώστας Ηλιόπουλος έχει σημειώσει 19 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League και ο ΟΦΗ είναι η 15η ομάδα απέναντι στην οποία βρίσκει δίχτυα.

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Κώστας Ηλιόπουλος της Σπάρτης και διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0.

Με τα επτά γκολ που έχει σημειώσει στα 15 ματς του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται στην πιο παραγωγική χρονιά του, έχει κάνει ήδη προσωπικό ρεκόρ σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας και πλησιάζει την καλύτερη επίδοσή του σε μια σεζόν που ήταν το 2014-15 με 8 γκολ σε 24 ματς στην Γ’ Εθνική με την Καλαμάτα.

Σε επίπεδο Β’ Εθνικής ο Ηλιόπουλος είχε μέχρι τώρα από 4 γκολ την σεζόν 2010-11 με την Ηλιούπολη και το 2011-12 με τον Βύζαντα Μεγάρων. Συνολικά έχει 19 τέρματα στην δεύτερη κατηγορία και τα περισσότερα είναι κόντρα στην Καλλιθέα (3 γκολ), ενώ ακολουθούν Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός απέναντι στις οποίες έχει σκοράρει από δύο τέρματα. Ο ΟΦΗ έγινε η 15η ομάδα απέναντι στην οποία σκοράρει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Last modified onΚυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 04:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep