Νέες «βόμβες» Μαγκρόουν

Παρομοίασε τα Τρίκαλα με... Άγρια Δύση σε ΜΜΕ της Αυστραλίας ο πρώην τεχνικός των «κυανέρυθρων».

Ο Ντέιβιντ Μαγκρόουν μίλησε στην ιστοσελίδα «ftbl.com.au» και οι συμπατριώτες του χαρακτήρισαν εφιάλτη την παρουσία του στα Τρίκαλα. Μάλιστα, το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Απογοητευμένος αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ισχυριζόμενος ότι είχε ελάχιστο χρόνο για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, γιατί υπονομεύτηκε από τον τεχνικό διευθυντή και τους συνεργάτες του! Μεταξύ των αντιεπαγγελματικών πρακτικών, ο Μαγκρόουν είπε ότι υπήρξαν καταγγελίες για υπαλλήλους, οι οποίοι δέχτηκαν χρήματα από εξωτερικές πηγές για να υπογράψουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και να καθυστερήσουν άλλους μέχρι την τελευταία στιγμή, στην περίπτωση που εμφανίζονταν καλύτερες περιπτώσεις».

Ο Αυστραλός δήλωσε:

«Είναι το πιο ερασιτεχνικό και αντιεπαγγελματικό περιβάλλον που έχω συναντήσει. Ήταν σαν την Άγρια Δύση, χωρίς υπερβολή. Με προσέλαβαν για να δημιουργήσω μια ομάδα αποτελούμενη από ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες, γιατί αυτό κάναμε σε Τότεναμ, QPR.

Από τη στιγμή που έπιασα δουλειά διαπίστωσα ότι έπρεπε να αλλάξω την κουλτούρα, που δεν ήταν βασισμένη σε σύστημα αξιών. Δύο από τους τρεις ιδιοκτήτες ήθελαν να κάνω μεγάλες αλλαγές με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ήταν αδύνατο να μετατρέψω το κλαμπ σε έναν σύλλογο που θα αναπτυσσόταν. Με υπονόμευσαν. Υπήρχαν ανυπέρβλητα εμπόδια. Αν δείτε τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα δεν προκαλεί εντύπωση. Από όλα αυτά έμαθα. Ήξερα ότι υπάρχει αυτή η πλευρά του ποδοσφαίρου, αλλά ήλπιζα να μην την γνωρίσω».

Last modified onΤρίτη, 31 Αύγουστος 2021 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep