Στα play off o Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και εξασφάλισε θέση στα play off. Σε τι ελπίζουν οι Αχαιοί.

Η αναμέτρηση στην Πάτρα ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Εργοτέλη δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Η ομάδα του Ηρακλείου εξασφάλισε και μαθηματικά μια θέση στα play off, ενώ οι Αχαιοί θα πρέπει να νικήσουν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας την Ξάνθη και παράλληλα ο Διαγόρας να μην επικρατήσει εκτός έδρας του Καραϊσκάκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό. Ο Μασούρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Αραβίδης που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι σκόραρε με προβολή. Σε εκείνο το σημείο οι Κρητικοί έπαιζαν με δέκα παίκτες, διότι ο Μαζουλουξής είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ήταν εκτός αγώνα και του έκαναν ράμματα. Στο 16' οι «κοκκινόμαυροι» παραλίγο να φτάσουν στο 2-0, όταν από γύρισμα του Πάνου ο Μπάτζιος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην προσπάθειά του να διώξει.

Στο 24' ο Ποζατζίδης βρήκε τη μπάλα με το χέρι, αλλά ο Κοτσάνης δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Αχαιών, ενώ στο 31' ήριε η ισοφάριση. Ο Κατσούρρι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κόνραντ με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 51' Ο Αραβίδης έκανε κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κατσούρρι, αλλά και πάλι δεν δόθηκε πέναλτι. Τελικά στο 74' καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών υπέρ της Παναχαϊκής, για μαρκάρισμα του Ποζατζίδη στον Γιούση. Ο Αραβίδης στο 75', ωστόσο, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Γιούση πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι, παρότι και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, με αποτέλεσμα να λήξει το παιχνίδι ισόπαλο 1-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 13' Αραβίδης - 31' Κόνραντ

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Σταμοπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (90'+3' Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (68' Γιούσης), Κουσκουνάς, Μασούρας (67' Τσερούτι).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (81' Σερβιλάκης), Κατσούρρι (63' Κόλα), Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (81' Κουατένγκ), Μανουσάκης, Κόνραντ, Κωστανάσιος (68' Μπουρσέλης).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας) Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΚυριακή, 18 Απρίλιος 2021 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep