Στα πλέι οφ με μειονέκτημα τα Χανιά

Τα Χανια νίκησαν 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και μπουν με μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στόχος επετεύχθη για τα Χανιά. Οι Κυανόλευκοι μετά την ήττα τους στην Πάτρα και παρά τις πολλές απουσίες, έβγαλαν αντίδραση την Κυριακή (18/04) στα Περιβόλια και νίκησαν 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας. Έτσι, «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, εκεί όπου θα έχουν μειονέκτημα έδρας. Η νίκη αυτή, μάλιστα, ήταν υπόθεση... 16 λεπτών.

Αν και τα Χανιά έπαιζαν χωρίς τους βασικούς τους επιθετικούς Μασένα, Διαμαντόπουλο, ευτύχησαν να βρουν δίχτυα και, μάλιστα, δύο φορές μέσα σε 16 λεπτά. Στο 8' ο Μπραμπίγια με «κεραυνό» νίκησε τον Αστρά, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 12' με σουτ του Ομπράντοβιτς έπειτα από ασίστ του Τασιούλη.

Η απάντηση της ομάδας των Χανίων ήταν άμεση. Από σέντρα του Μπραμπίγια στο 16' ο Τριανταφυλλάκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αστρά, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να τη διώξει πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Γενικά οι γηπεδούχοι έπιασαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο 45λεπτο και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει περισσότερες φορές.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά και παρότι ο προπονητής του Απόλλωνα Κώστας Φρατζέσκος στο 66' είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, δεν κατάφερε να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 8' Μπραμπίγια, 16' Τριανταφυλλάκος - 12' Ομπράντοβιτς

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης (83' Ζιούλης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (83' Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (73' Σουντουρά), Κάσσος (56' Γκίνο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Καμπέρης (46' Μπαλογιάννης), Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46' Μπάμπης), Μπάλλας, Γιάκος (46' Σούλτσε), Χατζής, Αθανασιάδης (66' Γκουντρουμπής), Τασιούλης, Ομπράντοβιτς (66' Σέχου).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 18 Απρίλιος 2021 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep