Διαγόρας για πλέι οφ

Νίκη (2-0) που τον έβαλε σε τροχιά πλέι οφ πανηγύρισε ο Διαγόρας απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα.

Το σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη διακόπηκε για τον Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόδου έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και επικράτησε στο γήπεδό της του ΑΟ Τρίκαλα 2-0. Με το αποτέλεσμα αυτό αναρριχήθηκε ξανά σε τροχιά πλέι οφ μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έδειξε διάθεση για ένα γρήγορο γκολ. Ο γηπεδούχος έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και εν τέλει κατάφερε στο 29' να βρει τον δρόμο στα δίχτυα με τον Αλέξανδρο Σμυρλή. Ο επιθετικός της ομάδας της Ρόδου έκανε την κούρσα από αριστερά, η άμυνα των Θεσσαλών αδράνησε και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Ροδίτες είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο 45λεπτο και «κλείδωσαν» το τρίποντο στο 63'. Αυτή τη φορά ήταν ο Βραζιλιάνος Ντοριβάλ, ο οποίος με απίθανη εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιακουμή και έκανε το 2-0.

Ο ΑΟΤ είχε ελλείψεις, όμως δεν πήρε βοήθειες από τον πάγκο και μοιραία γνώρισε την πρώτη του ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 29' Σμυρλής, 63' Ντοριβάλ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88' Χότζα), Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Αθανασίου, Λινάρδος (88' Νάτσης), Ντοριβάλ, Σμυρλής (81' Αλάεθ), Γεωργίου (70' Κάκκο), Κονέ (70' Μανωλάκης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαβασιλείου - Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος (75' Ζησόπουλος), Διαμαντόπουλος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σκόνδρας, Πέλκας, Αλμπάνης (85' Χατζηκωνσταντίνου), Νατέρ, Πανίδης (61' Κλεμέντε).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Πλακάς, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 17 Απρίλιος 2021 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep