Με την ψυχή στο στόμα η Ξάνθη

Η Ξάνθη έμεινε πίσω στο γκολ από την γκολάρα του Ντάλα Κόστα, έφτασε ωστόσο στην ανατροπή και τη νίκη (1-2) με τα γκολ των Καπνίδη, Μικελτάτζε (80' και 88') και έπιασε τον Λεβαδειακό στη δεύτερη θέση. 

Απίθανο ματς διεξήχθη στο «Βουζουνεράκειο» της Ιεράπετρας ανάμεσα στον ΟΦΙ και την Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Το πρώτο μέρος ήταν πενιχρό ως προς το θέαμα που (δεν) προσέφεραν οι δύο ομάδες.

Η Ξάνθη είχε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες, καθώς άγγιξε το γκολ με τους Βόλτερς και Έμπερτς. Αυτή, ωστόσο, που άνοιξε το σκορ ήταν η ομάδα της Κρήτης στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Ντάλα Κόστα, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του με εξαιρετική κίνηση και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής στο 45' νίκησε τον Μανουσάκη.

Ο Μπάμπης Τεννές έκανε αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα της Θράκης έφτασε στην ισοφάριση στο 80ό λεπτό με τον Καπνίδη να εκμεταλλεύεται το λανθασμένο γύρισμα του Βογιατζή και να πλασάρει ιδανικά τον Μανουσάκη στο τετ-α-τετ.

Οι «ακρίτες» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 88ο λεπτό. Ο Χιντζίδης γύρισε υπό την πίεση του Παπάζογλου στον Μανουσάκη, εκείνος έκανε το λάθος και ο Μικελτάζε το εκμεταλλεύτηκε. Έβαλε την κόντρα, κέρδισε την μπάλα και απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

ΓΚΟΛ: 45' Ντάλα Κόστα / 80' Καπνίδης, 88' Μικελτάτζε

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.

Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Last modified onΣάββατο, 17 Απρίλιος 2021 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep