Buzzer beater 6άδας

Με γκολ του Αραβίδη στο 96' οι Αχαιοί διέκοψαν το σερί των Χανίων του Νίκου Παπαδόπουλου και πάτησαν στην 6άδα!

Ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Super League 2 έγινε το απόγευμα της Κυριακής (11/04) στην Πάτρα. Εκεί η Παναχαϊκή με γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο 96' πανηγύρισε σπουδαία νίκη (3-2) σε βάρος των Χανίων, αποτέλεσμα που την έβαλε σε τροχιά πλέι οφ! Ήταν η πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων μετά από οκτώ αγώνες και πρώτη, φυσικά, με τον πρώην τεχνικό των Κοκκινόμαυρων, Νίκο Παπαδόπουλο.

Τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά κόντρα στη ροή η Παναχαϊκή μπήκε σε θέση οδηγού. Από εκτέλεση κόρνερ του Μασουρα στο 13' και κεφαλιά του Πλιάτσικα ο Κουσκουνάς με νέα στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Κουτζαβασίλη. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο 45λεπτο με 6 τέλικες (3 είχαν οι Αχαιοί) έφεραν το ματς στα ίσα στο 32'. Όχι από στατική φάση, αλλά με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και πλασέ του Βασιλόγιαννη μετά από κάθετη του Διαμαντόπουλου.

Το 1-1, όμως διατηρήθηκε μόλις για ένα λεπτό. Στην επόμενη επίθεση ο Κουσκουνάς τροφοδότησε τον Μασούρα, αυτός σέντραρε από δεξιά και ο Αραβίδης με δυνατό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για τον πόντο, όμως στο 70' ο Δημητριάδης νικήθηκε από τον Κολοβούρη στην εκτέλεση πέναλτι. Η παράβαση είχε δοθεί για ανατροπή του Μασένα από τον Πλιάτσικα. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε, γιατί κόλλησε το κεφάλι του στον Πλιάτσικα...

Αν και τα Χανιά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έφτασαν στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου στο 79'. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων θα διευρυνόταν, ήρθε ο Αραβίδης στο 96' να διαμορφώσει το 3-2 και να υπογράψει την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη των Πατρινών. Από γέμισμα του Μουστακόπουλου και πάσα του Τσερούτι ο έμπειρος επιθετικός βρήκε από κοντά δίχτυα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 13' Κουσκουνάς, 33', 90'+6' Αραβίδης - 32' Βασιλόγιαννης, 79' Τριανταφυλλάκος
Χαμένο πέναλτι: 70' Δημητριάδης
Κόκκινη κάρτα: 75' Μασένα

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπρους (88' Αργυρόπουλος), Ανάκογλου (83' Γιούσης), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (64' Μουστακόπουλος), Κουσκουνάς, Μασούρας (88' Τσερούτι).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Σωτηράκος (46' Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (46' Δημητριάδης), Πλέγας (77' Τριανταφυλλάκος), Κάρλος, Κάσσος (61' Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (61' Μασένα).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Απρίλιος 2021 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep