Έκανε το χρέος της η Ξάνθη

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Διαγόρα με γκολ των Κέβιν Γκαρσία και Σχρόιγεν.

Μετά από δύο ισοπαλίες με Καραϊσκάκη και Τρίκαλα, η Ξάνθη έκανε το χρέος της και νίκησε 2-0 τον Διαγόρα για την 20ή αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανέλαβε εξ' αρχής τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε για πρώτη φορά στο 17' με το άστοχο πλασέ του Μικελτάτζε. Στο 23' ο Γεωργιανός έδωσε στον Σχρόιγεν, ο οποίος από θέση βολής σούταρε άουτ. Στο 33' έγινε το 1-0, όταν από πάσα του Μικελτάτζε ο Κέβιν με εξαιρετικό αριστερό σουτ μέσα από την περιοή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα (1-0).

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Διαγόρα χάθηκε στο 53' με την κεφαλιά του Λινάρδου που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Μικελτάτζε πέρασε τη μπάλα στον Σχρόιγεν, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον γκολκίπερ Μπίντση και έγραψε το 2-0 στο 57'. Ο Γεωργιανός που είχε δύο ασίστ, παραλίγο να βρει δίχτυα στο 64', αλλά η κεφαλιά του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι τέλους δεν άλλαξε κάτι, δεν έγιναν ευκαιρίες άξιας αναφοράς και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η Ξάνθη βρίσκεται στο -3 από τον δεύτερο Λεβαδειακό και στο -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Ο Διαγόρας έπεσε από την εξάδα μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί των Χανίων με 3-2, με γκολ του Αραβίδη στο 90'+6.

ΣΚΟΡΕΡ: 33' Κέβιν Γκαρσία, 57' Σχρόιγεν

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία (84' Παντελιάδης), Τζούρμαν, Τσαμούρης, Θυμιάνης, Μπριλάντε (13' λ. τρ. Δημούτσος), Έμπερτ (84' Σιατραβάνης), Τάτος, Σχρόιγεν (74' Ντίνας), Μικελτάτζε (84' Θ. Παπάζογλου).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Χότζα (80' Κοντοχρήστος), Καρατάσιος (61' Κάκκο), Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (54' Ντοριβάλ), Λινάρδος, Κονέ, Σμυρλής (54' Γεωργίου), Μπαστακός (80' Νάτσης).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου) Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΚυριακή, 11 Απρίλιος 2021 23:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep