Πέρασε από τη Λάρισα με Μπιανκόνι

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 στη Λάρισα τον Απόλλωνα, με πέναλτι του Μπιανκόνι στο 90'+1'.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα στη Λάρισα για την 20ή αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε στο -5 από τον Ιωνικό, ο οποίος στο άλλο παιχνίδι επικράτησε με 4-2 της Δόξας. Δύο γκολ του Μπιανκόνι, που μπήκε στον αγώνα στο 59', έδωσαν το τρίποντο στους Βοιωτούς.

Λίγες αλλά καλές ήταν οι ευκαιρίες που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτος απείλησε για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γκόλιας με κεφαλιά που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 15' ήταν η σειρά του Ομπράντοβιτς να μπει στην περιοχή, να σουτάρει από δεξιά και να στείλει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η πρώτη φορά που ο Λεβαδειακός απείλησε την εστία του Γλύκου ήταν στο 30'. Ο Νίλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Στο 40' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά ο Μένκα σταμάτησε τον Λίταινα.

Στο 59' ο Σανίνο έβαλε στο ματς τον Μπιανκόνι κι αυτός δύο λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, από σέντρα του Νίκα από δεξιά. Τα λεπτά περνούσαν, όλα έδειχναν ότι οι Βοιωτοί θα πάρουν το τρίποντο και στο 88' ο διαιτητής Τσακαλίδης σε μια τραβηγμένη απόφαση καταλόγισε πέναλτι στο 87' για μαρκάρισμα του Νίλι στον Χατζή. Στο 88' ο Χατζής έκανε το 1-1, αλλά στην επόμενη φάση, στο 90', οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Χατζής ανέτρεψε τον Νίλι (κι αυτή τραβηγμένη απόφαση) και στο 90'+1' πάλι ο Μπιανκόνι έγραψε το 1-2, από τα έντεκα βήματα.

ΣΚΟΡΕΡ: 88' πέν. Χατζής - 61', 90'+1' πέν. Μπιανκόνι

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καμπέρης, Χατζής, Γκόλιας (27' λ.τρ. Γκόλιας), Μπάλλας (67' Τασιούλης), Μπάμπης, Ομπράντοβιτς, Λίταινας (81' Γκουντρουμπής), Γιάκος, Αθανασιάδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μένκα, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Νίκας (86' Θεοχάρης), Μεχία, Κωστή (69' Κονέ), Νίλι, Παναγιώτου, Μυτίδης (59' Μπιανκόνι), Πολέτο (59' Μαρίνος).

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Απρίλιος 2021 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep