Διέκοψαν το σερί με ισοπαλία

Ο Διαγόρας έπαιζε από το 58' με παίκτη λιγότερο και έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη.

Αν δεν μπορείς να νικήσεις, τότε το ιδανικό είναι να μη χάνεις λένε. Και κάπως έτσι ο Διαγόρας με τον Εργοτέλη έμειναν στο 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Ένα αποτέλεσμα που, σίγουρα, δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, αν και οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκαν και κατάφεραν να κρατήσουν τον πόντο, παίζοντας από το 58' με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα του Ηρακλείου με τον πόντο αυτό βρίσκεται στο +4 από την 7η θέση, ενώ στο +2 είναι ο Διαγόρας έπειτα από την ήττα που γνώρισε η Παναχαϊκή στη Λιβαδειά.

Υπό πίεση έπαιζαν οι δύο ομάδες, αφού αμφότερες προέρχονταν από ένα σερί πέντε ηττών. Έπειτα από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, πάντως, ο Εργοτέλης αιφνιδίασε. Ο Μανουσάκης πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και με σουτ την έστειλε να σκάσει στο έδαφος μπροστά από τον Τσέλιο, με αποτέλεσμα να τον ξεγελάσει.

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο, βγάζοντας εκνευρισμό στο παιχνίδι του, αλλά το πανηγύρισε με μία αλλαγή του. Στο 53' ο Ντοριβάλ «έσκασε» τη μπάλα για τον Κάκκο, αυτός με κεφαλιά - πάσα τροφοδότησε τον Κονέ και ο Αφρικανός με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Παρόλα αυτά, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν πέντε λεπτά μετά την ισοφάριση. Ο Κωστούλας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Καρρίκι, όμως από την τηλεοπτική επανάληψη φάνηκε ότι πήρε μπάλα. Μία αυστηρή απόφαση του Αγγελάκη, η οποία δεν άλλαξε. Έτσι, οι γηπεδούχοι έριξαν το βάρος στα μετόπισθεν και παρά την πίεση που δέχτηκαν, κράτησαν μέχρι το φινάλε το 1-1.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 53' Κονέ - 13' Μανουσάκης
Κόκκινη: 58' Κωστούλας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σελινιωτάκης (46' Κονέ), Κωστούλας, Λινάρδος (85' Καρατάσιος), Μασούρας, Αλάεθ (46' Σμυρλής), Ντοριβάλ, Κάκκο (62' Μανωλάκης), Μπαστακός (62' Αθανασίου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης, Πέιος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρρι (67' Μπότε), Τσέλιος, Μπουτσάκης (67' Κουατένγκ), Κωστανάσιος (56' Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Κόνραντ (83' Πατρινός).

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων), Κουφός (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep