Μπλόκο στα στενά

Η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα και βλέπει το τρένο της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία να απομακρύνεται.

Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης την Ξάνθη για την 19η αγωνιστική της Super League 2 σε ένα ματς το οποίο σε κανένα χρονικό σημείο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας.

Άλλωστε ήταν και το μοναδικό της αγωνιστικής χωρίς γκολ. Χαμένη η Ξάνθη, καθώς πήρε ένα βαθμό, αλλά άφησε δύο. Έτσι βλέπει το τρένο της άμεσης επιστροφής της στην πρώτη κατηγορία να απομακρύνεται.

Βρίσκεται σε απόσταση οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και τριών από τον δεύτερο Λεβαδειακό. Ο Μικελάτζε ήταν σε κακό μεσημέρι, αλλά κι ο Καπνίδης που πέρασε ως αλλαγή δεν βοήθησε την ομάδα της Θράκης.

TO LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαβασιλείου - Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας (90′ Πανίδης), Ελευθεριάδης (79′ Αλμπάνης), Σταματής (83′ Ντιαλόσι).

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Μικελτάντζε (74′ Καπνίδης), Τάτος, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Βέρκερ, Σιατραβάνης (82′ Τεσίγια), Σχρόιγεν (46′ Θ. Παπάζογλου), Τ. Παπάζογλου (57′ Τσαμούρης), Δημούτσος (82′ Ντίνας).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Ζήρδας (Αθήνας), Κύριος (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep