Τριάρα Λεβαδειακού στην Παναχαϊκή

Ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0 την Παναχαϊκή και παρέμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Ο Σταμόπουλος με αυτογκόλ και οι Μυτίδης - Πολέτο διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 της Παναχαϊκής για τη 19η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό, όταν ο Παναγιώτου έκανε το γύρισμα από αριστερά και άθελά του ο Σταμόπουλος με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σούλη. Στο 34' ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ, ο Λιάγκας έκανε την κεφαλιά, ο Σούλης προσπάθησε να διώξει με το ένα χέρι, αλλά την έστειλε εκεί που βρισκόταν ο Μυτίδης, ο οποίος ήταν... ένα με το δοκάρι και σκόραρε, με τη μπάλα βέβαια να έχει βρει το χέρι του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90'+2' ο Πολέτο με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, το οποίο χτύπησε και πάνω στον Πατάπη. 

Λίγο πριν από το τέλος, ο Πάνος ένιωσε αδιαθεσία και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 10' αυτ. Σταμόπουλος, 34' Μυτίδης, 90'+2' Πολέτο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Μύγας (72' Τζημόπουλος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μαρίνος (81' Συμελίδης), Μυτίδης (72' Μπιανκόνι), Κωστή (76' λ. τρ. Νίκας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος (62' Αραβίδης), Μπρους (76' Κόκας), Μαρκοπουλιώτης (46' Μπάτροβιτς), Ανάκογλου, Τσερούτι (76' Παπαδόπουλος), Γιούσης (46' Μασούρας), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep