Αρχηγού παρόντος

Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με το τρίποντο (0-1) από τη Δράμα χάρη στο γκολ του αρχηγού του, Κώστα Σκούπρα, και πλησίασε στην εξάδα.

Η Δόξα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Δράμα στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον Κώστα Σκούπρα στο 21ο λεπτό.

Η ομάδα της Θεσσαλίας ήταν σαφέστατα ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Οι Μαυραετοί από την άλλη είχαν σε καλή μέρα τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος όμως ήταν υπερβολικά μόνος.

Ο Λαρισαίος εξτρέμ άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις, η μία από αυτές σταμάτησε στο δοκάρι. Οι αλλαγές του Θανάση Κολιτσιδάκη δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ο Απόλλων έφτασε στη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη και κοιτάζει και εξάδα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (78′ Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ, Μαυριάς (63′ Κόντος), Κουτσιανικούλης (78′ Νιολάκης), Πινδώνης (78′ Φυτόπουλος), Μενσά, Σαμπανίδης (39′ Μπαράνκο).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Μόρας (69′ Λουκάς), Σκούπρα, Καρρίκι (69′ λ.τ Αθανασιάδης), Γιάκος, Γκόλιας, Μπάλλας (59′ Καμπέρης), Σούλτσε (76′ Κουτρουμπής), Μπάμπης, Λιταινας, Ομπράντοβιτς (59′ Τασιουλής).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας), Ψύλλος (Λέσβου)

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep