Το τρένο σφύριξε τρεις φορές

Εύκολη η 6η διαδοχική νίκη (3-0) του Ιωνικού στην Άρτα σε βάρος του Καραϊσκάκη.

Τη διαφορά των 5 βαθμών από τον δεύτερο Λεβαδειακό διατήτησε ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νεάπολης πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης (07/04) την 6η διαδοχική νίκη της, αυτή τη φορά με 3-0 σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας.

Το κέρδος διπλό για τους Κυανόλευκους, αφού εκτός των πολύτιμων τριών βαθμών, αυτοί ήρθαν με τέτοια άνεση, ώστε ο Δημήτρης Σπανός να μην επιβαρύνει με 90λεπτο τους σκόρερ, Κάστρο Πλατέλλα. Όσο για την ομάδα της Άρτας; Μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη, οι Αρτινοί δεν έδωσαν αξία στον πόντο αυτό, αν και γνώρισαν μια ήττα εντός προγράμματος. Παραμένουν με τον τρόπο αυτό ουραγοί στο πρωτάθλημα.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο μέσος του Καραϊσκάκη Άρτας, Νταβίντ Ναζίμ άλλαξαν το πλάνο του Γιάννη Μάγγου και η απουσία του στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανής. Ο Ιωνικός πήρε τα ηνία του ματς, δεν απειλήθηκε, ενώ οι Πράσινοι είχαν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο 27', λοιπόν, από στατική φάση ο Ματίας Κάστρο «χτύπησε». Από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε ο Αργεντινός βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά - ψαράκι νίκησε τον Χουάντερσον.

Στο 40' ο πρωτοπόρος «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με εξαιρετική ενέργεια του Πλατέλλα. Ο εξτρέμ του Ιωνικού πέρασε τον Χατζηδίμπα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μάγγος επεδίωξε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του, όμως οι φιλοξενούμενοι με την εμπειρία τους κράτησαν το προβάδισμα και όχι μόνο αυτό. Στο 69' ο Μάναλης απέφυγε τον Χατζηδίμπα, έστρωσε για τον Κουιρουκίδη και ο τελευταίος με πλασέ από κοντά έκανε το 0-3. Ήταν ένα γκολ που προήλθε από δύο αλλαγές, δείγμα του βάθους που έχει ο Ιωνικός.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 27' Κάστρο, 40' Πλατέλλας, 69' Κουιρουκίδης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Θεολόγου (75' Φετεινίδης), Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Δούμτσιος (79' Γαλεάδης), Γυφτοκώστας (54' Κορέλας), Μπρέμπος (46' Μαραθωνίτης), Κόκας, Τσούτσης (54' Δερμιτζάκης), Κλιγγόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Κοτσώνης, Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (85' Κονέ), Ματσούκας, Βλαχομήτρος (68' Τσιριγώτης), Ρόλε (85' Σινγκ), Πλατέλλας (58' Κουιρουκίδης), Κάστρο (58' Μάναλης).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Οικονόμου (Αχαΐας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep