«Κόλλησε» στην Ιεράπετρα

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΟΦΙ στο 88' και να πάρει τελικά την ισοπαλία.

Ο ΟΦΙ αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Ιεράπετρας απέσπασε 1-1 για τη 18η αγωνιστική της Super League 2 και πλέον οι Βοιωτοί βρίσκονται στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό με απολογισμό 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο ΟΦΙ από την πλευρά του είναι προτελευταίος, ισοβαθμώντας με τον ουραγό Καραϊσκάκη και έχει 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αν μια ομάδα άξιζε να ανοίξει το σκορ, αυτή ξεκάθαρα ήταν ο Λεβαδειακός. Στο 17' ο Μπιανκόνι ήταν ολομόναχος από σέντρα του Πολέτο, έκανε πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και κατάφερε να αστοχήσει. Στο 23' ο Μύγας σούταρε άστοχα έξω από την περιοχή, το ίδιο ο Νίκας στο 27', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία και αυτοί που τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στο 39' ο Παναγιώτου ανέτρεψε τον Βογιατζή, ο Κούστα ανέλαβε την εκτέλεση στο 40' και έκανε το 1-0, παρότι ο Μένκα ήταν μια... ανάσα από την απόκρουση.

Θα περίμενε κανείς ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα φορτσάρουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά η πρώτη τους τελική έγινε στο 69' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεχία, που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο ΟΦΙ απάντησε στο 79', όταν από εκτέλεση φάουλ του Αρναούτογλου, η γυριστή κεφαλιά του Ντάλα Κόστα κατέληξε στα χέρια του Μένκα. Η σπουδαιότερη ευκαιρία του Λεβεαδειακού στην προσπάθεια για ισοφάριση χάθηκε στο 84', με την κεφαλιά του Τζημόπουλου που υποχρέωσε τον Αθανασόπουλο σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Η λύτρωση για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 88'. Δύο παίκτες που είχαν μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, συνεργάστηκαν για το 1-1. Ο Κονέ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαρίνος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι σκόραρε. Μέχρι το 90'+5' δεν άλλαξε το 1-1, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία ομάδα, κυρίως όμως τον Λεβαδειακό.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 39' πεν. Κούστα - 88' Μαρίνος

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουέρο, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Τεγούσης (55' Ντάλα Κόστα), Ντούνης, Φουάσης (75' Αρναούτογλου), Γκίνη, Κούστα (83' λ. τρ. Αρσενίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Δημόπουλος (54' Μαρίνος), Τζημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (74' Ενομό), Μεχία, Πολέτο (74' Κονέ), Συμελίδης (54' Τζιώρας), Μπιανκόνι (81' Κωστή).

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΔευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep