Logo
Print this page

Τρίποντο από τον... πάγκο

Ο Αλάεθ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη (1-0) στον Διαγόρα επί της Ξάνθης.

Ο Διαγόρας υποδέχτηκε την Ξάνθη στη Ρόδο σε μία αναμέτρηση που αρχικά ήταν να ξεκινήσει στις 15:00, αλλά η έναρξή της μετατέθηκε κατά 35-40 λεπτά. Οι Ακρίτες, άλλωστε, ταξίδεψαν αυθημερόν με τσάρτερ προκειμένου να αποφευχθεί η αναβολή.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη με το γκολ του Αλάεθ. Ο Θεοδοσιάδης τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο και αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 48ο λεπτό με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα να νικά 1-0 την Ξάνθη. Η ομάδα της Θράκης ανέβηκε στο τελευταίο μισάωρο, είχε ευκαιρίες με τον Έμπερτ και τον Ντίνα. Δεν μπόρεσε όμως κανείς εκ των δύο να νικήσει τον Τσέλιο.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Διαγόρα, πρώτη εντός έδρας, η δεύτερη ήττα για την Ξάνθη.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 48' Αλάεθ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Ντοριβάλ (75' Σελινιωτάκης), Αθανασίου, Σμυρλής (89' Κάκκο), Μπαστακός (89' Μανωλάκης), Λινάρδος (68' Αυγενικού), Κονέ (46' Αλάεθ)

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, T. Παπάζογλου, Βέρκερ, Σχρόιεν (66' Τάτος), Έμπερτ, Παντελιάδης (58' Γκαρθία), Σιατραβάνης (80' Μυστακίδης), Τεσίγια (66' Ντίνας), Στάθης, Βόλτερς (58' Καπνίδης), Θυμιάνης.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθήνας)

Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

 

Last modified onΣάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 21:40
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr