Σεφτέ με ΑΟΤ ο Καραϊσκάκης!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Καραϊσκάκης, ο οποίος επικράτησε 1-0 των Τρικάλων!

Τι κι αν είχε μόλις 3 βαθμούς από ισοπαλίες στα πρώτα 7 παιχνίδια, τι κι αν έλειπαν οι Δεινόπαπας - Μαραθωνίτης, ο Καραϊσκάκης βρήκε τον τρόπο και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΑΟΤ, που χάνουν δεύτερο σερί παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε την καθολική υπεροχή και μάλιστα η κατοχή της μπάλας έφτασε μέχρι και στο 60%, έναντι 40% των γηπεδούχων. Μάλιστα, οι θεσσαλοί άγγιξαν δύο φορές το γκολ. Στο 16' ο Θεολόγου πρόλαβε και έβαλε την προβολή στον Πέλκα σε τετ α τετ του επιθετικού των Τρικάλων με τον Μπουργάνη και στο 31' ο Σταματής πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα των Αρτινών, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή στα τελευταία 7 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με αποκορύφωμα το σουτ του Δούμτσιου, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γιακουμής. Στο επόμενο λεπτό νέο σουτ του Δούμτσιου κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στο 45' έγινε το 1-0. Ο Γυφτοκώστας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Γιαννιώτης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου και πριν συμπληρωθεί το 60ό λεπτό, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε κάνει ήδη τρεις αλλαγές, περνώντας στο παιχνίδι τους Φασίδη (αντί του Πέλκα), Ευθυμίου (αντί του Ζώγκου) και Διαμαντόπουλο (αντί του Νιάρου).

Κανένα αποτέλεσμα, όμως, καθώς ο Καραϊσκάκης είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκε από τον ΑΟΤ. Μοναδική εξαίρεση η φάση του 83ου λεπτού, όταν ο Μπουργάνης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Σταματή.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Σιντόρη, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα το πρώτο φετινό τους τρίποντο.

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 45' Γιαννιώτης
Κίτρινες: Δούμτσιος, Δερμιτζάκης - Ζώγκος, Φασίδης, Κεχαγιάς, Σουλιώτης, Ευθυμίου, Διαμαντόπουλος
Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Κουβαλάκης (Δράμας)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Ρουμπάγκουκα (85' Νταλακούρας), Δούμτσιος (90' Μπελεβώνης), Γυφτοκώστας (75' Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Βακενβάι, Λόβριτς.

 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος (57' Διαμαντόπουλος), Πιαστόπουλος (75' Νατέρ), Σουλιώτης, Ζώγκος (57' Ευθυμίου), Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου (85' Ελευθεριάδης), Αλμπάνης, Κεγαχιάς, Πέλκας (46' Φασίδης), Σταματής

Last modified onΣάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep