Χαμένη ευκαιρία

Τα Χανιά και η Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες Ιωνικού και Λεβαδειακού.

Την ευκαιρία να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχασαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/02) στα Περιβόλια τα Χανιά και η Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι παραμένουν στο -6 και το -3 αντίστοιχα από την κορυφή, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες των Ιωνικού, Λεβαδειακού.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν ευκαιρία με τον Κάσσο (30'), όμως η μεγαλύτερη ανήκε στους Αχαιούς, όταν στο 32' ο Πάνος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο 45λεπτο τα Χανιά πίεσαν, έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Κάσσο (50'), ενώ οι Κοκκινόμαυροι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο 59' σε πλασέ του Γιούση. Ωστόσο, ο Γρομητσάρης παραχώρησε κόρνερ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δοκάρι: 32' Πάνος

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (64' Σωτηράκος), Κάρλος (46' Πλέγας), Δημητριάδης, Σουντουρά (46' Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Διαμαντόπουλος (67' Βρεττός).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πάνος, Λαρέα, Πατάπης, Ανάκογλου (90'+2' Μαρκοπουλιώτης), Μουστακόπουλος (73' Μπρους), Τσερούτι (60' Μασούρας), Γιούσης (90'+2' Μπελεζάκης), Μπάτροβιτς (90'+2' Παπαδόπουλος), Αραβίδης.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep