Logo
Print this page

«Μπλόκο» Απόλλωνα στον Λεβαδειακό

Ο Απόλλων Λάρισας έβαλε δύσκολα στον Λεβαδειακό, 0-0 στη Βοιωτία.

Ο Απόλλων Λάρισας αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να επικρατήσει των Θεσσαλών για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και έμεινε στο 0-0, στη Βοιωτία.

Οι γηπεδούχοι είχαν διαρκώς τη μπάλα στα πόδια, αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Αστρά. Σε ένα πρώτο 45λεπτο που οι φιλοξενούμενοι ήταν κλεισμένοι, σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν.

Στο δεύτερο μισό οι πράσινοι πίεσαν περισσότερο, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 76' με δοκάρι του Μύγα, αλλά η εστία του Αστρά έμεινε απαραβίαστη. Στο φινάλε, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν τη ζημιά, όταν στο 90'+1' ο Στογιάνοβιτς έδιωξε μετά το σουτ του Γκουντρουμπή.

ΔΟΚΑΡΙ: 76' Μύγας

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Παναγιώτου (60' Μυτίδης), Μύγας (90' Βήχος), Λιάγκας, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (78' Ενομό), Πολέτο, Συμελίδης, Νίλι, Μπιανκόνι (60' Τζιώρας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Σκούπρα, Καρρίκι (58' λ. τρ. Νούσιος), Μόρας, Γιάκος, Νύκταρης (46' λ. τρ. Μπάλλας), Καμπέρης (61' Γκουντρουμπής), Ντα Κάμπο (74' Λίταινας), Μπάμπης, Ομπράντοβιτς (61' Μπαστιάνος), Γκόλιας.

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΣάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 20:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr